Våra Medarbetare

Tiger:

DSC_0184

Tiger är chefen av Rövarbyn. Han är en vegetarian och sin dröm är att bli den rikaste tigern på hela världen. Han dricker mest morotssaft, och tycker om att tjäna MYCKET pengar. Tiger är inte populär hos personalen, han tycker nämligen att han inte behöver betala sin personal.

Björn:

Kontorsassistent Björn jobbar tillsammans med VD’n Tiger i kontoret. Kontorsassistent Björn ska ta hand om allt pappersjobb och svara i telefonen. Om du ringer Rövarbyn så kommer Björn svara. Några gånger så följer hans barn med till kontoret, men dom flesta gångerna stannar barnet hemma.

Råttan:

Råttan är vakt i Tigers kontor, om någon som han inte känner försöker ta Tigers pengar så anfaller han. Alla som har försökt ta Tigers pengar har blivit biten av råttan och har aldrig kommit tillbaka.

Ankan:

Ankan är spion för Tiger. Han flyger runt på området och informerar Tiger om allt går som Tiger vill. Ankan var nära några gånger att få sparken, men Tiger tycker att hans färger är fina och han är fortfarande en medarbetare i Rövarbyn.

Koos:

DSC_0603

Han är en Holländsk invandrare som i Holland har jobbat vid en jättestor stugby. Han har följt sin dröm och flyttat till Sverige och jobbar nu som biljett försäljare hos Rövarbyn.

 

Roger:

20150703_125603

Allt började att han blev anställd som järnvägschef i Rövarbyn. Men därför det var ingenting att göra i största delen av året så var han snabbt less på sitt jobb. Roger har många barn som han måste ge mat till så sin lön hos järnvägen var inte tillräckligt, därför började han leta efter ett extra jobb men vem vill anställa en vit kanin??

Efter långt sökande så bestämde han att starta eget. Han tänkte, hur kan jag tjäna mycket pengar i kort tid. plötsligt  tände ett ljus: ”jag startar ett bryggeri!”.

Inre kort tid så byggde han upp sitt bryggeri och började producera. Det här blev en jätte stor succé.

Om du kommer till Rövarbyn så kan du hitta Roger antagligen i stationen eller i bryggeriet.

Apan:

20140726_191017

Apan är inte en av dom som är smartast, dem flesta gångerna så tittar han inte var han kör och åker in i någonting. Han kör ochså ut beställningar av Roger till Docksta och runtomkring, högsäsongen är när skulefestivalen är.  Han har tappat körkortet många gånger men han fortsätter att göra olagliga saker.

Praktikant Jerry:

DSC_0187

Jerry är anställd som praktikant i järnvägsstationen. Roger som jobbar där var inte glad alls att Jerry tittar vad Roger gör hela dagen så därför har Roger satt Jerry till jobb i bryggeriet. Alla tror att Apan och Jerry är familj men både Jerry och Apan säger att det inte stämmer.

Kent:

20140601_195236

Kent driver bensinmacken. Det finns inte mycket trafik i Rövarbyn så därför har han nästan inget att göra. Efter han fick telefonanslutning i sin bensinmack så har han ringt och pratat med sina vänner dag in och dag ut och inte sålt en bensindroppe. Runt jultiden jobbar han lite extra som jultomte.